VISIE

 

Astrologie is in mijn beleving en ervaring de beste methode om jezelf te leren kennen.Het geeft een diep inzicht in je drijfveren, je kwaliteiten en valkuilen en laat je zien wie je bent en wat de bedoeling van jouw leven is.Bovendien laat de horoscoop zien wat voor jou de beste tijd is om stappen te ondernemen.
 
Naast de psychologische astrologie ( de persoonlijkheid) richt ik me ook op de spirituele astrologie (de taal van de ziel)
 
De problemen en veranderingen in je leven hebben uiteindelijk tot doel dat jij kan en mag worden wie je in je diepste wezen bent. Het beeld dat we van onszelf hebben is doorgaans vertekend. Een horoscoop helpt je je ware zelf te ontdekken waardoor je in je eigen, unieke levensstroom kan komen die voor jou werkt in plaats van te blijven ploeteren tegen de stroom in.
 
Ik ben ervan overtuigd dat mensen veel beter kunnen functioneren wanneer ze zichzelf en hun grenzen kennen, zichzelf kunnen accepteren zoals ze zijn en inzicht hebben in hun werkelijke drijfveren, in plaats van door de buitenwereld opgelegde conditioneringen.


Powered by webXpress