TRAINING/WORKSHOPS

Trainingen / workshops


 

Ik geef trainingen en/of workshops (op verzoek/aanvraag en op eigen initiatief) met name gericht op (zelf)bewustzijn en persoonlijke ontwikkeling. Onderwerpen die aan bod kunnen komen zijn:

kwaliteiten
valkuilen
inzicht in eigen functioneren
patronen doorbreken
overtuigingen aan de kaak stellen


Dit doe ik door middel van informatieoverdracht, spelvormen en oefeningen (in de groep of individueel). Er moet zeker iets gedaan worden, omdat alleen op die manier iets ervaren kan worden. Ervaring is en blijft een grote leerschool.
 
Astrologische kennis is niet nodig bij de workshops en trainingen.
 
Sinds een paar jaar geef ik met veel plezier, samen met collega trainers, de workshop Gedragstijlen voor eerstejaars studenten CE (Commerciele Economie) en IBL (International Business Languages) aan de Hanzehogeschool Groningen. Deze workshop is in opdracht van LE Network (www.LE-Network.nl) , die de workshop/training ook ontwikkeld heeft.
Deze workshop gaat uit van de vier belangrijkste gedragstijlen in combinatie met elkaar: introvert, extravert, denkers en voelers. D.m.v. informatie en oefeningen krijgen de studenten inzicht in hun eigen gedrag en hoe dit de interactie met anderen beinvloedt.
 

Powered by webXpress