DINEKE HOEKSTRA

 


Al vanaf mijn prille volwassenheid ben ik op zoek geweest naar de zin en bedoeling van het leven. Al jong wist ik intuitief en heb ik ervaren dat er meer is tussen hemel en aarde dan datgene wat wij kunnen zien en objectief meten.

In 1984 ben ik begonnen met een opleiding astrologie, naast het runnen van een commercieel bedrijf en mijn gezin. Hoewel ik plezier had in mijn werk bleef ik het gevoel houden dat ik iets miste, dat ik in mijn werk niet goed tot mijn recht kwam. In de loop der jaren heeft mijn zoektocht zich uitgebreid en verdiept met opleidingen mediation, coaching en training en vele cursussen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. 

De astrologie bleef echter mijn grootste passie. Ik heb verschillende vervolgopleidingen hierin gedaan en heb de eerste 20 jaar na mijn basisopleiding eindeloos geoefend met horoscoopduidingen in mijn familie- en vriendenkring.
 
Sinds 2011 heb ik mijn praktijk voor astrologisch advies, waarin ik, naast de psychologische astrologie me heb verdiept in de spirituele astrologie.
Bewustwording, bezieling, zingeving en persoonlijke groei zijn de sleutelwoorden en de rode draad in mijn leven en werk.
 
Mijn missie is de verbinding te leggen tussen de hemel en de aarde. Ik krijg vaak te horen dat het mijn kracht is om het het hogere te vertalen naar en te verbinden met de alledaagse realiteit.

Ik houd van werken met verbinding tussen hoofd, hart en handen: in mijn praktijk ben ik bezig met hoofd en hart en in o.a. mijn hobby tuinieren met mijn handen, een heerlijke combinatie.
Ik heb een groot gevoel voor humor, ben praktisch en concreet maar ook hoogsensitief en zeer intuitief.
                                                                                                   
Powered by webXpress