WIE BEN IK

 


Mijn naam is Dineke Hoekstra. Zolang ik me kan heugen ben ik op zoek geweest naar de zin en bedoeling van het leven. Intuitief wist ik en heb ik ervaren dat er meer is tussen hemel en aarde dan datgene wat wij kunnen zien en objectief meten.
 
Ik ben behoorlijk door het leven op de proef gesteld en heb innerlijk veel geploeterd, voelde me onzeker en onbegrepen, vond het leven vaak hard. Lang heb ik gezocht naar datgene wat me innerlijk 'verlichten' zou: waarin zou ik mijn vervulling kunnen vinden, waar word ik blij van?
 
Achteraf gezien gaf het leven me precies wat ik nodig had om op zoektocht te gaan naar innerlijke rust en inspiratie. De beproevingen blijken achteraf geschenken te zijn geweest, hoewel ik dat toen beslist niet zo zag en als zodanig ervoer.
 
Ik ben thuisgekomen bij mijzelf: een groot geschenk van het leven.
 
Bewustwording, bezieling, zingeving en persoonlijke groei zijn de sleutelwoorden en de rode draad in mijn leven.
 
Mijn missie is de verbinding te leggen tussen de hemel en de aarde. Ik krijg vaak te horen dat het mijn kracht is om het spirituele te vertalen naar de concrete werkelijkheid. Inspiratie van boven tastbaar neerzetten op aarde.
Ik houd van werken met verbinding tussen hoofd, hart en handen: in mijn praktijk ben ik bezig met hoofd en hart en o.a. in mijn vrijwilligerswerk in de schooltuin met mijn handen, een heerlijke combinatie.
 
Ik heb een groot gevoel voor humor, ben praktisch en concreet maar ook hoogsensitief, zeer intuitief en spiritueel geinspireerd.
In 1985 ben ik begonnen me te scholen in de astrologie, naast het runnen van een bedrijf en gezin, waarin ik mijn praktische en aardse kant goed kwijt kon.
In de loop der jaren heeft mijn zoektocht zich uitgebreid en verdiept, zowel in de astrologie als op spiritueel gebied. D.m.v. opleidingen, workshops, cursussen en veel zelfstudie op deze terreinen is mijn leven oneindig veel voller en magischer geworden dan ik ooit voor mogelijk had gehouden!
 
Sinds 4 jaar heb ik mijn praktijk voor astrologisch advies, waarin ik, naast de psychologische astrologie me heb verdiept in de spirituele astrologie, de afstemming op het intuitieve weten, het contact met de ziel.

                                                                                                   
Powered by webXpress